Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلم سینمایی شنای پروانه که به عنوان مهمترین فیلم جشنواره فیلم فجر در دوره سی و هشتم راهی چرخه اکران نوروزی شده بود، با شیوع بیماری کرونا به سرعت به کار خود پایان داد، فیلمی که انتظار می رفت از جمله آثار رکوردشکن سینما در سالهای جاری باشد اما دچار سرنوشت شومی شد. 

خبرگزاری میزان - فیلم سینمایی شنای پروانه که به عنوان مهمترین فیلم جشنواره فیلم فجر در دوره سی و هشتم راهی چرخه اکران نوروزی شده بود، با شیوع بیماری کرونا به سرعت به کار خود پایان داد، فیلمی که انتظار می رفت از جمله آثار رکوردشکن سینما در سالهای جاری باشد اما دچار سرنوشت شومی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این فیلم در اولین بازگشایی سینماها هم به اصرار تهیه کنندگان و سازمان سینمایی راهی چرخه اکران شد تا بتواند سینمای ورشکسته و کرونازده را احیا کند اما استقبال کم مخاطبان از سینماها در ایام شیوع کرونا عاملی شد تا این فیلم بار دیگر به اکران خود پایان داده و به نوروز سال آتی چشم ببندد.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

اما این پایان کار برای بدشانسی های این فیلم نبود، درست در زمانی که سینماها بازگشایی شدند و جشنواره فیلم فجر در دوره سی و نهم برگزار شد، این فیلم به طرز عجیبی سر از بازار قاچاق درآورد و به سرعت وارد شبکه های ماهواره و اینترنت شد، اتفاقی که بار دیگر اکران اجباری را برای فیلم «محمد کارت» به همراه آورد. 

وضعیت ناامید کننده این فیلم تا جایی پیش رفت که «محمد کارت» رسما گلایه خود از این وضعیت را اعلام کرد، وی طی نامه ای از شکست بزرگ مهمترین فیلم سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر گلایه کرد، وی اکران فیلم در دوران کرونا را اشتباهی بزرگ خواند و اکران عمومی بعد از قاچاق فیلم را اشتباهی دوباره خواند. 

کارت تنها راه فرار از وضعیت فعلی برای فیلمش را اکران آنلاین اثر دانست تا با اعتماد به مردم از قاچاق بیشتر این فیلم جلوگیری کند، اتفاقی که هنوز رخ نداده و همزمان با اکران عمومی اثر، شبکه های ماهواره ای هم به پخش این فیلم مشغولند. 

فیلم سینمایی «شنای پروانه» نخستین فیلم سینمایی «محمد کارت» به عنوان یکی از پرافتخارترین آثار جشنواره فیلم فجر قرار بود. این فیلم در بخش سیمرغ مردمی برگزیده بهترین فیلم از سوی جشنواره شد. این فیلم با نامزدی در ۱۲ رشته رکوردار نامزدی سیمرغ در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر بود. 

‌فیلم‌های مستند سینمایی و کوتاه داستانی، چون «خون‌مردگی»، «بختک»، «معلق» «آوانتاژ»، «بچه‌خور» از جمله آثاری هستند که کارت در کارنامه کاری خود می بیند.

جواد عزتی، طناز طباطبایی، امیر آقایی، پانته‌آ بهرام، علی شادمان، نیره فراهانی، مهدی حسینی‌نیا، ایمان صفا، مه‌لقا باقری، نادر شهسواری و با معرفی آبان عسکری به ایفای نقش می‌پردازند.

از جمله نکات جالب توجه این فیلم می‌توان به همکاری محمد کارت با کارگردانان فیلم سینمایی «جان‌دار» اشاره کرد، فیلمنامه «شنای پروانه» با مضمونی اجتماعی توسط محمد کارت، حسین دوماری و پدرام پورامیری نوشته شده است، در خلاصه داستان آن آمده است: «در جنوب شهر، شنای پروانه طوفان به پا می‌کند».

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سینما سینمای ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار سینما سینمای ایران جشنواره فیلم فجر فیلم سینمایی شنای پروانه محمد کارت فیلم سی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۸۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور 3 فیلم کوتاه ایرانی در یکی از معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه

جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه اوبرهاوزن آلمان به عنوان یکی از قدیمی‌ترین رویداد سینمایی ویژه آثار کوتاه میزبان سه فیلم ایرانی است.

به گزارش ایسنا، در این رویداد سینمایی که از تاریخ دوم می (۱۳ اردیبهشت) آغاز شده  و تا ششم می (۱۷ اردیبهشت) در کشور آلمان ادامه خواهد داشت، مستند کوتاه «به قید محرمانگی» به کارگردانی مشترک شروین وحدت و پیام عزیزی و دو فیلم کوتاه داستانی «ریزو» ساخته آزاده ناوی و «کدام خانه، کدام دوست» به کارگردانی عباس طاهری در این رویداد سینمایی به نمایش گذاشته می‌شوند.

جشنواره اوبرهاوزن که امسال هفتادمین دوره خود را برگزار می‌کند، یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه در دنیاست و برنده جایزه بزرگ این جشنواره به رقابت‌های آکادمی اسکار معرفی خواهد شد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: آخرین عکس باورنکردنی که از چالی چاپلین در سال ۱۹۷۷ گرفته شده را ببینید / خیلی پیر و روی ویلچر (عکس) فیلم کوتاه ؛ من تو هستم (فیلم) جشنواره فیلم مسکو میزبان آثار ایرانی می‌شود

دیگر خبرها

  • اکران تگزاس ۳ از ۲ خرداد در سینماهای سراسر کشور
  • گلایه مسافران تهران - یزد از وضعیت نامناسب فضای داخلی قطار مسافربری + فیلم
  • «تگزاس ۳» و «عطرآلود» به سینما می‌آیند
  • قرارداد سرگروهی «تگزاس ۳» و «عطرآلود» ثبت شد
  • حضور 3 فیلم کوتاه ایرانی در یکی از معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه
  • نبرد حساس صدرنشینی در آزادی؛ ذوب آهن، کابوس آبی‌پوشان در خارج از خانه؟
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • ماجرای جنگ شهاب حسینی و پارسا پیروزفر مقابل جواد عزتی و الناز حبیبی
  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه